Mother of Firewalking interview met prachtige vuurloop – fotos

Beste vrienden,

Enkele weken geleden verscheen er een uitstekend, 50 minuten durende interview met Peggy Dylan, die in juni in Anam Cara haar 7-daagse workshop ‘Initiation’ – Practical Mysticism for Personal Mastery zal begeleiden.
Zij is ook de lerares die Roel opleidde tot vuurloop-begeleider en dus de poort opende voor de Open Vuurloopceremonies op onze lokatie.

Peggy is een uitzonderlijk heldere lerares en wordt door velen de Moeder van het Vuurlopen genoemd. In dit interview spreekt zijn voornamelijk over de traditie van het vuurlopen, de hedendaagse vuurloop-beweging en de vele geschenken die dit transformatieritueel brengen. Maar ook spreekt ze over persoonlijk meesterschap en haar eigen ervaringen op het pad van transformatie.

Het audio interview werd samengebracht met fotos van vuurloop bijeenkomsten wereldwijd.

Je kan in haar woorden de diepe liefde voelen voor de menselijke transformatie en het web van leven.

We hopen dat dit interview ook jou veel inspiratie mag schenken!

Wil je graag meer leren over Peggy haar werk kan je onderstaande links gebruiken:

www.Sundoor.com is de website van Peggy
Initiation 2014 in Anam Cara: de 7-daagse transformatie workshop die ze hier zal begeleiden.
Artikel: De geschiedenis van Vuurlopen (vrij vertaald door Roel)
Vuurloop ceremonies in Anam Cara op 24 mei.

Hartelijke groet,
Griet & Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*