Vision Quest in het land van de Katharen

Aangekomen in de mooie streek van de Katharen trokken we onder de stralende zomerzon de heuvels in van het prachtige domein van onze lieve vrienden Tom en Marine. We gingen vandaag op zoek naar plaatsen in de natuur waar binnen enkele dagen een groep mooie mensen voor 11 dagen samen komen om er hun vision quest te houden. Een traject van 4 dagen en nachten waarin zij zich afzonderen in de natuur en zich verbinden met hun visioen voor hun leven. Een intens ritueel dat in tradities van het sjamanisme sinds de oudheid wordt ondernomen als overgangsrite en waar deze groep zich de laatste maanden intensief op heeft voorbereid.

Noa geniet van het spelen met Hella, haar vriendin voor de komende dagen en ontmoet er de ezels en de vele kleine diertjes die hier wonen. De adelaars vliegen soms in de verte, er is een enorme stilte in het land, ver weg van de menselijke aktiviteit. Wij voelen ons vervuld door de schoonheid van de natuur hier en ervaren die als een diepe streling voor onze ziel. Het is voeding en inspiratie die we zeker meenemen in de verdere ontvouwing van onze droom.

Het pad brengt ons altijd geschenken en nodigt ons uit onze eigen geschenken te verspreiden. Op deze unieke plek voelen we de omarming van de natuur en de stilte van de bergen. De stilte die als vanzelf je tot inkeer en verbinding brengt. Een ware zegen.

Wil je graag ons foto-album bekijken, kan dit op ‘fotoalbum Vision Quest 2014

Hartegroet,
Griet.

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Frank Deloof says

    De Katharen hadden het begrepen! Als je dit mooie landschap ziet, kom je als vanzelf in de “mood”! Ik was er ook ooit, in de buurt en het is alsof de Spirits tot je spreken, ze je willen vertellen hoe mooi het leven kan zijn, vanuit liefde voor alles om je heen, en dan begrijp je hen!

Speak Your Mind

*