Sandra Ingerman over de Sjamanistische trancereis

In deze inspirerende video vertelt Sandra Ingerman over haar ervaring met de sjamanistische trancereis, de oeroude sjamanistische methode om te reizen naar de 3 spiritwerelden die ze sinds de jaren ’80 onderwees aan duizenden mensen.

Ook deelt ze haar inzichten over de verschillende uitdagingen die de beoefenaar van het sjamanisme ontmoet wanneer deze begint te werken met de trancereis en de krachtdieren en spirithelpers.

Een aanrader om te bekijken.

Experiencing the Shamanic Journey

Als je graag meer leest over de sjamanistische trancereis en healing, kan je vele artikels vinden in de rubriek sjamanisme artikels.

Indien je interesse hebt om zelf met de trancereis te leren werken, kan je terecht op de Basiscursus Sjamanisme.

Warme groet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*