Sjamanistische Workshop: Licht van Transformatie

Voor wie interesse heeft publiceerden we daarnet de pagina over een nieuwe workshop die zal doorgaan op 22 & 23 mei. Centraal in deze Sjamanistische Workshop “Licht van Transformatie” staat het werken met spiritueel licht. We werken met sjamanistische healing, diverse meditaties en het affirmatief gebed.

In deze workshop zullen we samen intensief werken om het energielichaam lichter te maken en deze kracht aan te wenden voor transformatie bij onszelf, anderen en Moeder Aarde. Deze workshop is gericht op mensen die hun verbinding met de levensbrengende kracht en het veld van eenheid en verbondenheid willen versterken.

In tegenstelling tot de andere sjamanistische trainingen, waarvoor je eerst de Basiscursus Sjamanisme dient gevolgd te hebben, is deze workshop ook toegankelijk voor mensen die deze basis niet hebben. Voorwaarde is wel dat je reeds een aktiviteit bij me volgde en dus vertrouwd bent met mijn manier van werken.

Je kan meer informatie vinden via deze link: “Licht van Transformatie” – sjamanistische workshop

Warme groet,
Roel

PS: Reacties kan je hieronder te posten.

>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.

Speak Your Mind

*