Voorouder en Ritual Healing workshop

Lieve mensen,

We plaatsten 2 nieuwe workshops op de website, die we graag aan jullie kenbaar maken:

In het Licht van de Voorouders

Sjamanistische Healing workshop

door Roel Crabbe

zondag 30 oktober te Koningsteen

In deze Intensieve Sjamanistische workshop staan healingrituelen binnen het voorouderveld centraal. De focus ligt op je persoonlijke en directe ervaring van het voorouderveld als bron van kracht en inspiratie.

Deze workshop gaat door in de periode van Allerheiligen Allerzielen, in de Keltische traditie het Shamain feest. Dit is het moment in het jaar dat de sluiers tussen de werelden het dunste zijn en het voorouderwerk in vele tradities centraal staat.

De rituelen zullen toelaten persoonlijke thema’s te openen voor healing en kracht. We komen samen in de keuze onze kracht en zegen te aktiveren, voor de voorouders, onszelf en zij die gaan komen.

>>> Lees meer over Sjamanistische Voorouderworkshop 

 

Ritual Healing

Rituele Healing Intensieve

door Griet Heylen en Roel Crabbe

10 & 11 december te Koningsteen

In deze Healing Intensieve brengen Griet Heylen en Roel Crabbe hun kracht in het werken met healingrituelen samen. Centraal staat het veld van rituele energie waarbinnen persoonlijke thema’s voor healing opgedragen kunnen worden.

De focus staat op het werken in het veld van Spirit, in essentie, stilte en aanwezigheid.

In deze diepgaande workshop delen Griet en Roel de stille essentie van hun werk. Een terugkeer naar de pure kern, los van vorm of dogma.

 >>> Lees meer over “Ritual Healing”

Met warme groet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op deNieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.

 

Speak Your Mind

*