Video fragmenten van workshop Visionair schilderen

Wat een schitterende tijd hebben we hier al gehad in de workshop van Vera Atlantia en Kuba Ambrose. En nu zitten we in volle voorbereiding voor de laatste workshop die volgend weekend zal doorgaan.

We zagen de afgelopen dagen hoe zelfs mensen die geen ervaring hebben met schilderen tot mooie en krachtige beelden kunnen komen. Zo fijn om dit te zien ontstaan! (zie het foto-album)

Vorig weekend namen Kuba en Vera ons via meditatie mee in de wereld van de Chrakras en het eigen lichtlichaam. Van daaruit konden we als deelnemers een beeld kiezen of creëren, dat de basis werd voor ons eigen schilderij.

Via gelaagde techniek, waarin je werkt met een onderschildering in witte verf op donkere ondergrond, leerden we hoe je diepe kleuren kan creëren. Een wonder om te zien hoe het werk echt geboren wordt wanneer de eerste gekleurde transparante laag bovenop de witte onderschildering wordt gelegd. Pure magie.

Maar daarbuiten genieten wij ook enorm van de warme verbondenheid die we met deze 2 bijzondere mensen voelen. Hun pure en zachte kracht is werkelijk inspirerend. Een zegen om van hen te leren en de creatieve poorten te openen.

Hierboven kan je de video zien met enkele schilderfragmenten.
Ook maakten we een mooifoto-album van de workshop dat je kan bezoeken.
Wil je nog deelnemen aan de workshop visionair schilderen van komend weekend: er zijn nog maar enkele plaatsen. Wees dan best snel!

Hartegroet,
Griet en Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*