Jonathan Horwitz geïnterviewd door Roel Crabbé (Video)

De sjamanistische leraar Jonathan Horwitz is de oprichter van het Scandinavian Center for Shamanic Studies en geeft al meer dan 30 jaar wereldwijd les. Hij zal samen met zijn partner Zara voor het eerst een 4-daagse Sjamanistische intensieve in Belgie begeleiden in september 2016.

In dit openhartig interview dat ik met hem deed in mei 2016, deelt hij lessen die hij ontving en maakte dat hij zijn roeping om dit oeroude pad van wijsheid en healing te verspreiden, volgde. Hij vertelt hoe zijn uitdagingen als Vietnam-veteraan hem brachten naar het oeroude sjamanistische pad en hoe we allemaal onze uitdagingen en pijn kunnen transformeren tot kracht.

Hij vertelt diepgaand over de kracht van sjamanisme, healing en het werken met zegeneningen. Maar ook inspireert hij om zelf aan de slag te gaan en meer aanwezigheid en zegen in je eigen leven te brengen.

Dit moment met Jonathan heeft mijn hart diep geraakt. Ik hoop dat het jou ook mag inspireren en kracht geven.

Jonathan zal voor het eerst lesgeven in Belgie van 15 tem 18 september. Als je meer informatie wil, of je wil inschrijven, kan dat op de pagina: Into the Journey – 4 day shamanic intensive with Jonathan & Zara

Hartegroet,
Roel

Comments

 1. Super Roel, dankjewel!

 2. nadine bovyn says

  Een hele wijze man die wijze woorden spreekt vanuit het hart. Dankbaar voor dit gesprek. Heel inspirerend. Boeiend, ………..

 3. Heel ontroerend…hartverwarmende mannen

 4. Dank je wel voor het delen Roel. Ik verheug mij nog meer op de basiscursus in september.

  Hartelijke groeten,
  Carina

 5. Ellen van der Beek says

  Wat een fijne video. Wat mooi gezegd om de hartogen open te houden en de wijsheden van de spirits naar het alledaagse te halen. dank om dit te delen Roel.
  Hartelijks,
  Ellen

Speak Your Mind

*