Een nieuwe Basiscursus Sjamanisme

Basiscursus Sjamanisme

Dit weekend gaat er een nieuwe Basiscursus Sjamanisme door, waarin het leren werken met de sjamanistische trancereis in de 3 spiritwerelden centraal staat.

Je leert hoe je zelf kan reizen in de onder-, midden- en bovenwereld, leert werken met krachtdieren & spirithelpers en je maakt kennis met enkele basisprincipes uit het veld van sjamanistische healing.

Voor dit weekend zijn er momenteel nog enkele plaatsen vrij. Je vind meer info op de pagina: Basiscursus Sjamanisme.

Na deelname aan deze workshop kan je ook deelnemen aan de doorgroeigroep sjamanisme en gevorderde trainingen zoals het Jaartraject Sjamanisme 2014.

Hartegroet,
Griet en Roel.

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*